Frankrigs landshold har oplevet stor succes med Didier Deschamps ved roret. Hans kontrakt står dog til at udløbe i slutningen af 2022, og man har allerede nu en favorit til at overtage.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Det skulle være Zinedine Zidane, som til daglig gør sig til som cheftræner i Real Madrid.

Det fortæller fodboldforbundets præsident, Noël Le Graët, til RTL.

“Vi har et godt forhold til Zidane. I hvert fald ud fra et personligt perspektiv. Hvis Didier stopper, og jeg stadig er præsident, er Zidane den første person, jeg vil henvende mig til,” udtaler Le Graët til RTL.

De flotte ord er ikke gået ubemærket hen, og Zidane har da også hørt, hvad de har sagt om ham. Han fortæller, at det har været et mål for ham, at blive Frankrigs landstræner.

“Vi har kendt hinanden siden 1998, da han havde en rolle i ligaen. Vi har altid haft et godt forhold. Det franske landshold kunne godt være et mål for mig senere i min karriere. Det sagde jeg allerede for ti år siden, da jeg startede trænergerningen,” fortæller Zinedine Zidane.

Hvis man er Real Madrid-fan, så skal man dog ikke være bange for, at han smutter. Han elsker nemlig at være i Madrid.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi viser sig fra sin generøse side

“eg har været i Real Madrid i næsten 20 år, og klubben har givet mig muligheden for at lede dette fantastiske hold. Det er noget, jeg brænder for. Jeg har fuld fokus her, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden.”