Denne sæson har ikke været, som en sæson plejer at være for Lionel Messi. Alligevel fortsætter han dog med at sætte barren højt for Barcelona.

LÆS OGSÅ: Braithwaite kan blive afløst af svensker eller nordmand

Den argentinske stjerne har været medvirkende til, at klubben igen er på vej op i tabellen i La Liga. Og går kampen deres vej i denne weekend, kan de igen indfinde sig på en andenplads i La Liga.

I sidste sæson indgav Lionel Messi en transferforespørgsel, hvilket dog ikke gik, som han ønskede. Det var han naturligvis ikke helt tilfreds med, men alligevel er han fortsat med at levere for Barca. Og som det typisk gælder for Messi, så betyder en ny sæson selvfølgelig også en ny rekord.

I opgøret mod Valladolid, scorede han blandt andet sit mål nummer 644 i sin tid i Barcelona. Det medførte, at han overgik den tidligere rekord for flest scorede mål for én klub, som var sat af Pélé med 643 mål for Santos.

For at give noget tilbage, har Messi nu besluttet, at han vil bortauktionere de støvler, han havde på, da han ramte den historiske milepæl. Pengene for salget skal gå til kræftramte børn.

“At nå det historiske 644 mål for den samme klub fylder mig med glæde,” sagde den 33-årige argentiner ifølge Sport.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi nærmer sig Xavis utrolige klubrekord

“Men det vigtigste er at være i stand til at give noget tilbage til de børn, der kæmper for deres helbred. Vi håber, at auktionen i april vil øge kendskabet til denne sag.”