I FC Barcelona skal man inden længe have valgt den nye præsident. Det er derfor ikke overraskende, at valgkampen bliver mere og mere intens, og det har medført, at kandidaterne er meget aktive med udtalelser i medierne.

LÆS OGSÅ: Barcelona havde Gaya i kikkerten: Vil i stedet satse på egen spiller

Det gælder især Victor Font samt favoritten til at vinde valget, Joan Laporta. Og nu bliver der skudt med skarpt mod Laportas kandidatur.

Joan Laporta ligner, som nævnt ovenfort, favoritten til at blive FC Barcelonas præsident. Det er dog ikke noget, der falder i god jord hos modkandidaten Victor Font, som nu kritiserer Laporta projekt – eller mangel på samme.

“Vi er imod en tidligere præsident som intet projekt har, og som ikke en gang ønsker at debattere. For at sikre, at fans ikke vælger ud fra deres fornemmelse, har vi bekræftet vores fremtidige navne. Vi vil fortsætte med at lave vores udspil. Og vi vil fortsætte indtil den sidst mulige dag,” siger Víctor Font ifølge avisen Sport, hvorefter han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman ærgrer sig: “Jeg fortalte klubben, at vi manglede en signing”

“Vi er nødt til at tænke på en model for projektet. Hvad er den rigtige måde at komme ud af den krise, som klubben befinder sig i? Det gør vi med et hold af personer, der har arbejdet med dette i lang tid,” slutter Font

Valget finder sted den 7. marts.