Forhandlingerne går ikke den rette vej for FC Barcelona, der har svært ved at nå til enighed med Sergi Roberto

Der har været forhandlinger mellem FC Barcelona og Sergi Roberto længere tid. På trods af dette, er det endnu ikke lykkedes de to parter at nå til enighed om en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Barca-veteran indkaldes til møde: Fortsat tvivl om hans fremtid

Ifølge det spanske medie Onda Cero er forhandlingerne mellem den 29-årige Sergi Roberto og Barelona brudt sammen.

Det kan indikere, at det bliver vanskeligt for Barcelona at holde på Sergi Roberto, der er gået ind i det sidste år af sin kontrakt. Derfor kan han forlade den catalanske storklub næste sommer, hvis ikke de når til enighed om en ny kontrakt.

Efter sigende er årsagen til de nedbrudte forhandlinger, at Sergi Roberto ikke vil acceptere den løn, han tilbydes af den catalanske klub i forbindelse med den nye kontrakt.

Den spanske midtbanespiller har spillet i Barcelona hele sin karriere, og har været på banen i 193 kampe siden 2011. Han har accepteret at gå ned i løn, men er tilsyneladende ikke villig til at gå ned i løn i det omfang, som Barcelona kræver af ham.

LÆS OGSÅ: Kan hentes på fri transfer: Barca har Pogba og tre andre spillere på radaren

Sergi Roberto har tidligere været kædet sammen med en række andre klubber, da der siden sommer har været tvivl om, hvorvidt han vil forlænge med den spanske klub. Blandt andet har der været rygter om, at Pep Guardiola vil have ham til Manchester City.