Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo? Det er en af fodboldverdenens uundgåelige og uendelige diskussioner. Nu har Manchester United-talentet Mason Greenwood givet sin mening til kende om, hvem der er bedst.

LÆS OGSÅ: Koeman om indkøb: Vi var tvunget til det

De to spillere har kæmpet om at være den individuelt bedste spiller de seneste 10 år. Det har de faktisk gjort, lige siden Cristiano Ronaldo forlod Manchester United til fordel for Real Madrid og La Liga i 2009.

Både Messi og Ronaldo har scoret flere hundrede mål i Spanien, og i fællesskab har de, med undtagelse af 2018, hvor Luka Modrić vandt, vundet Ballon d’Or hvert år siden 2008.

Som én, der er født i 2001, vil Greenwood sandsynligvis have svært ved at forestille sig en fodboldverden uden Messi og Ronaldo. Men da han blev spurgt om, hvem af de to, som han ser som den bedste, indrømmede Mason Greenwood, at en af dem er en klar vinder.

“For mig vil det altid være Messi. For mig er han bare på en anden planet,” lød det fra Mason Greenwood ifølge Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

“Ronaldo er naturligvis fantastisk. En fysisk, fantastisk atletisk fodboldspiller. Men for at gøre, hvad Messi gør med sin størrelse, hvad han har gjort for Barcelona, og for at vinde det trofæ for Argentina. Han er bare på et andet niveau.”

Sidste del af Greenwoods udtalelse henviser naturligvis til Argentinas triumf ved dette års Copa America.

Et af de områder, hvor Cristiano Ronaldo har været opfattet som værende i front i forhold til Messi, var i international fodbold, da han spillede en stor rolle i Portugals triumf ved EM i 2016.

LÆS OGSÅ: Én Barcelona-veteran nægter at gå ned i løn

Men i en alder af 34 år blev Messi turneringens spiller, da Argentina vandt deres første internationale trofæ siden 1993. Derfor er han ikke længere trofæløs landsholdsspiller.