Der er som bekendt landsholdspause i øjeblikket, og det er såmænd den sidste, før man når til det udskudte EM til sommer. Spillerne vender allerede tilbage til deres klub i næste uge, og man forbereder sig dermed til den sidste og afgørende del af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det er heller ikke overraskende, at der dagligt kommer rygter, der omhandler transfervinduet, som til sommer igen vil åbne – og i dag er ingen undtagelse.

FC Barcelona skulle være tæt på at lande aftaler med flere spillere, herunder Memphis Depay og Georginio Wijnaldum, men medier i Frankrig og Italien erfarer nu, at Barcelona ønsker at finde en midtbanemand, de kan hente til klubben, og der skulle de have kigget på Fabián Ruiz fra Napoli og Adrien Rabiot, der gør sig til i Juventus.

Rabiot har man før kunnet finde på Barcelonas ønskeliste, men eftersom, at man valgte at købe Frenkie de Jong i Ajax, så var Rabiot ikke helt tryg ved et skifte. Rabiot har spillet 35 kampe med tre mål til følge i Juventus, og han skulle ligeså have tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester City og Everton

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Og så er der Fabián Ruiz, som er en 24-årig tekniker, der gør sig til i Napoli. Han kan dog med stor sandsynlighed ende med at skulle til Spanien, da FC Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid jagter han.