Benfica-spilleren Alexander Bah kom galt afsted, hvilket betød, at han sent torsdag aften blev nødt til at forlade landsholdslejren på grund af en skade.

Dette gav landstræner Kasper Hjulmand en udfordring, som han hurtigt løste ved at indkalde to spillere som erstatning for Bah.

Frem mod den kommende kamp mod Finland i EM-kvalifikationen søndag, har Hjulmand valgt at indkalde både Rasmus Nissen Kristensen og Victor Kristiansen. Begge spillere vil nu blive en del af landsholdslejren, som forbereder sig til den vigtige kamp. Dette blev bekræftet af DBU gennem deres sociale medier. Indkaldelsen af Rasmus Nissen Kristensen kommer, selvom spilleren i øjeblikket sidder på et meget yderligt mandat i Roma-truppen.

De to spillere, der repræsenterer henholdsvis Roma og Bologna i den italienske Serie A, er nu klar til at rejse med resten af truppen til Finland lørdag. Alexander Bah, som mange havde forventet ville starte i kampen mod San Marino torsdag, måtte i stedet nøjes med at se kampen fra sidelinjen.