Lionel Messis kontrakt er blevet lækket, og situationen bliver naturligvis undersøgt godt og grundigt. Det er nemlig ikke overraskende, at der er mange spekulationer om, hvem der har lækket kontrakten til avisen El Mundo.

LÆS OGSÅ: Rasende Messi: “Hvad snakker du om, din idiot?”

Den forhadte eks-præsident i FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, har dog nu fortalt, at meget få personer i ledelsen havde adgang til kontrakten.

Derfor, så er det helt store spørgsmål i sagen: Hvem har lækket kontrakten til El Mundo?

Josep Maria Bartomeu fastholder sin uskyld. Han siger dog også, at det er helt forkert, at man anklager nogen i ledelsen.

“Jeg har set visse medier insuniere, at det er en fra den afgåede bestyrelse, der har lækket kontrakten. Det er fuldstændig forkert. Det er et alvorligt emne, for det er ulovligt at lække professionelle kontrakter og hverken Barca eller Messi kan tillade, at sådan en kriminel handling ikke får konsekvenser,” udtalte Bartomeu til Radio Kanal Barcelona.

Han fortalte herefter, at der er fire-fem personer i Barcelona, der har adgang til kontrakten.

“Jeg ved ikke hvem der har gjort det, for i klubben er der kun 4 til 5 personer, der har adgang til kontrakterne. Advokaterne, der deltog i forhandlingerne, har dem også og det samme har LFP (ligaorganisationen, red.), som de har det på alle spillere.”

Bartomeu forsøger dermed at rette søgelyset væk fra sig selv samt klubben. Lionel Messi og Barcelona har naturligvis sat advokater på sagen, da man ønsker at gå den juridiske vej i sagen.

LÆS OGSÅ: Laporta kommenterer på Messi-læk: Så mange penge tjener Barcelona på ham

Det har også medført, at der bliver lagt sag an mod El Mundo. Det er naturligvis håbet, at man lykkes med at finde frem til den skyldige – eller de skyldige – i sagen.