FC Barcelona og Atletico Madrid siges at forhandle om en potentiel byttehandel. Denne handel vil sende franske Antoine Griezmann retur til sin tidligere klub. Til gengæld vil Atletico Madrid sende Saul Niguez den anden vej.

LÆS OGSÅ: Efter EM: Barca-talents markedsværdi er steget markant

Flere medier har skrevet, at forhandlingerne er på et fremskredent stadie, men nu ser de ud til at have ramt en stopklods. I hvert fald har FC Barcelona besluttet at sætte forhandlingerne på pause. Sådan lyder det fra både Mundo Deportivo og Gerard Romero, der er journalist hos RAC1.

De mener at vide, at den catalanske klub har valgt at sætte forhandlingerne på pause af økonomiske årsager. Angiveligt kan de nemlig ikke blive enige med Saul Niguez om hans lønpakke.

Tilsyneladende er det ikke et problem for Atletico Madrid, da Griezmann allerede har accepteret en lønnedgang. Såfremt denne handel bliver en realitet, kommer han derfor til at tjene markant mindre end de 21 mio. euro, han tjener i FC Barcelona.

Saul Niguez tjener bestemt også en hæderlig hyre i Atletico Madrid, om end han ikke er på niveau med Griezmann. Hans nuværende kontrakt med La Liga-mestrene sikrer ham en årlig løn på 12 mio. euro, men det er FC Barcelona tilsyneladende ikke villige til at tilbyde ham.

Derfor ser det ud til, at forhandlingerne og planerne er lagt på hylden, indtil Saul accepterer en lønnedgang. Er han ikke villig til at gå ned i løn, ser det ud til, at det vil medføre, at forhandlingerne og byttehandlen går i vasken.

LÆS OGSÅ: Braithwaite-skifte er ‘uundgåeligt’: Her er hans forventede destination

Såfremt dette viser sig at være tilfældet, vil FC Barcelona sandsynligvis forsøge at sælge Griezmann. De er nemlig nødt til at skære en stor luns af deres lønomkostninger, da de ellers ikke kan tilbyde Messi en ny kontrakt.