Det var Barcelonas 27. kamp i La Liga, da de mandag aften tørnede sammen med Huesca, og Barcelona-lejren var igen utilfredse med VAR. Det kom lige inden pausefløjtet, hvor Huesca-spilleren Rafa Mir faldt i feltet, hvilket medførte, at Huesca fik tildelt et straffespark.

Det var på trods af, at spillere – herunder Marc-André Ter Stegen, der skulle have ramt Mir – appellerede dommen, da de mente, at de i det mindste burde set situationen, men kendelsen blev ikke lavet om, og dommeren tjekkede heller ikke VAR.

”Hvorfor går du ikke hen og kigger? Der var jo ikke noget,” sagde en tydeligt frustreret Ronald Koeman.

Dem, der fik set situationen efterfølgende, var mindst lige så frustreret som Ronald Koeman, og man har igen stillet spørgsmålstegn ved brugen af VAR.

Det er før set, at Ronald Koeman har luftet sine frustrationer, når det kommer til brugen af VAR, da man så den selvsamme reaktion i El Clasico-opgøret, der fandt sted for fem måneder siden.

”Jeg forstår ikke, at der bliver dømt straffespark. Vi har altid haft VAR imod os, da alle kendelser går mod os. Messi fortjente et straffespark mod Sevilla, de røde kort, der ikke blev givet i kampen mod Getafe, og så det, vi så i dag – alt går imod os.”

Mingueza formåede dog at score til 3-1 i det 53. minut, hvilket sikrede Barcelona sejren.