Juventus-profil tiltrækker opmærksomhed fra Barcelona

Nicolai Busekist — 18. nov 2020 09:42
Foto: Shutterstock

Flere italienske medier skriver, at FC Barcelona har udvist interesse for den 26-årige midtbanespiller Federico Bernardeschi.

LÆS OGSÅ: Dette krævede Suarez, inden han forlod Barcelona

Calciomercato skriver, at han har været på Barcelonas radar siden i sommers. Derfor er det ikke udelukket, at han kan være et mål for den catalanske klub, når transfervinduet bliver åbnet igen i januar.

Den 26-årige Bernardeschi har ikke fået en fast plads i startopstillingen under Andrea Pirlo. Derfor kan det også være af interesse for Juventus at lade ham forlade klubben, hvis de får et attraktivt bud fra FC Barcelona i det kommende transfervindue.

Det kan dog også meget vel ende med endnu en byttehandel mellem Juventus og FC Barcelona, som det var tilfældet, da Miralem Pjanic blev hentet til det spanske. Her blev Arthur Melo nemlig sendt den anden vej.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber lurer på Martin Braithwaite

I april, da Bernardeschi for første gang blev sat i forbindelse med Barcelona, gik der rygter om, at Ivan Rakitic kunne blive sendt den anden vej. Han er dog sidenhen blevet sendt til Sevilla, hvorfor det i hvert fald ikke er dette, der er planen længere.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere