Ronald Koeman har holdt pressemøde forud for kampen mod Athletic Bilbao. Han slog fast, at Barcelona ikke har styrken til at vinde de store titler, hvorefter han også fik kommenteret på Eric García.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk legende til Barca: Det var en fejl ikke at sælge ham

“I vores to seneste kampe mod dem, har vi haft gode muligheder for at vinde. De er fysisk stærke og gode på dødbolde, som de får meget ud af. Vi skal være meget koncentreret. Vi har skabt muligheder mod dem, men de skal udnyttes,” indledte Ronald Koeman.

Ronald Koeman kunne herefter kommenterede på Barcelonas situation i La Liga og Champions League, hvor han siger, at man må være realistiske.

“Vi kender til vores situation i ligaen og den er svær, men så længe det er muligt, kæmper vi for det. I Champions League er der flere med i kampen og der er ingen klar favorit. Vi har to kampe mod PSG, hvor vi vil forsøge at komme videre. Vores ambition er at vinde titler, men vi skal også være realistiske.”

Han blev herefter spurgt om, hvorvidt Barcelona kan vinde titler i denne sæson.

“Det er en sæson med store ændringer og hvor vi satser på de unge. Som det ser ud nu, kan Barca ikke vinde det store. Vi skal være realistiske omkring hvor vi er og de ændringer der er sket. Vi skal altid kæmpe for det, men vi skal være realistiske.”

Han snakkede slutteligt om Eric García, hvilket han ikke gider at bruge megen energi på.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

“Man taler meget om dette tema, men jeg skal tænke på at forberede vores kamp. Jeg vil ikke bruge energi på ting der ikke afhænger af mig. Han kommer helt sikkert til næste sæson og hvis det ikke er muligt her i januar, accepterer vi det.”