Koeman fortæller på et pressemøde forud for det kommende opgør mod Real Betis, at han har snakket med FC Barcelona-truppen om deres afslutninger.

LÆS OGSÅ: Barcelona kædet sammen med Bundesliga-angriber

I denne forbindelse indrømmer han også, at det er problematisk, at mange FC Barcelona-spillere søger afleveringen fremfor afslutningen. I mange tilfælde forsøger de sig endda med en aflevering, selvom de befinder sig inde i feltet.

“Vi har snakket om at afslutte. Vi har mange spillere, der altid leder efter afleveringen – selv når de befinder sig inde i feltet. Men igen, du kan ikke ændre på en spiller på to måneder, hvis han har gjort noget hele sit liv,” sagde den hollandske træner på pressemødet forud for den kommende La Liga-kamp mod Real Betis.

Et af Barcelonas store problemer i denne sæson, har været at få afsluttet. Mod Alaves blev der eksempelvis registreret 25 skud mod mål, men FC Barcelona-truppen formåede kun at score på et enkelt af dem.

“Jeg tager glædeligt imod kritik, men vi skal ikke være besatte,” tilføjede træneren. “Denne sæson er meget lang. Der sker mange ting i denne klub og vores job er at være forberedt på alt.”

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: ‘Hvis Messi vil blive i klubben, skal hans løn skæres ned’

Indtil videre er den catalanske storklub registreret for fem sejre, to uafgjorte og to nederlag. Deres stime i Champions League er derimod perfekt, hvor de endnu ikke har tabt. La Liga har derimod vist sig som en større opgave, hvor de i skrivende stund ligger på 12. pladsen.