Ifølge Eurosport er Lionel Messi villig til at acceptere en ny kontrakt i Barca, som vil medføre, at han går ned i løn. Det kræver dog, at klubben er villig til at vise sine ambitioner i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Jagter Juventus-midt: Chelsea og Barcelona ventes at havne i transferkamp

Mediet skriver, at Messi har informeret præsident Joan Laporta om, at han er villig til at skære i sin løn på 40 mio. euro (efter skat m.m.), hvis klubben investerer til sommer.

Det tilføjes også, at den seksdobbelte Ballon d’Or-vinders førsteprioritet er at blive i Barca. Dog har han allerede modtaget et tilbud fra Paris Saint-Germain, hvorfor et skifte væk fra den catalanske klub endnu ikke kan udelukkes.

Eurosport understreger, at Messi udelukkende vil forblive i klubben, hvis de kan deltage i næste års Champions League. Formår de ikke at kvalificere sig, ønsker han ikke længere at forblive i Barca.

Det hævdes også, at Laporta har fortalt Messi, at klubben arbejder på en handel med den talentfulde Erling Haaland. Det vil dog ikke være muligt at hente nordmanden til klubben, hvis ikke Messi er villig til at acceptere en lønnedgang.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer Barca-forsvarer som Raphael Varane-alternativ

Faktisk har Eurosport fundet ud af, at det vil være en nødvendighed for Barca at få ekstern finansiering, hvis de skal købe Haaland. Det er også gældende, selvom Messi accepterer en lønnedgang.