Kylian Mbappé endte med at vinde den interne duel mellem ham og Messi i Champions League opgøret, da Paris Saint-Germain gæstede FC Barcelona og Camp Nou, da han såmænd scorede at hattrick i kampen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det endte med en 1-4-sejr til Paris Saint-Germain, men det kunne dog have set helt anderledes med Kylian Mbappé, hvis tingene havde udfoldet sig anderledes i 2017.

Der havde man nemlig fingrene ude efter Mbappé, fortæller Junior Minguella, som er Barcelona-agenten Josep Maria Minguellas søn.

Det fortæller han i et interview med Cadena COPE.

“Jeg kan bekræfte det. Min far vidste, at Neymar havde en aftale med PSG, og at han var på vej dertil. Direktørerne vidste det enten ikke eller troede ikke på det. De ville ikke gøre noget, inden han skiftede,” siger han og fortsætter:

“Da Neymar så var solgt var præsidenten og staben i tvivl om, hvem de skulle hente ind. Dengang mente de, at Dembele passede bedre ind end Mbappe,” kommer det fra den yngre Minguella.

LÆS OGSÅ: Barcelona raser over brugen af VAR

Hvis du ikke har hørt om Minguella, så er det blandt andet ham, der har fået flere store navne som Lionel Messi til at komme til Barcelona i løbet af årene. Det var ligeså ham, der fik øjnene op for Ousmane Dembélé, som dog efterhånden har kostet Barcelona en del penge.