FC Barcelona har fundet deres afløser for Ronald Koeman. Det er dog kun en midlertidig løsning.

Manden, der til en start skal afløse Ronald Koeman, er Albert Capellas. Det skriver flere spanske medier, herunder Sport og RAC, ifølge B.T.

LÆS OGSÅ: Potentiel afløser for Andreas Christensen: Chelsea tilbydes Juventus-forsvarer

Capellas er en mand, som ikke er ukendt i Danmark. Han har senest været træner for U21-landsholdet, mens han også har været tilknyttet Brøndby IF som både assistent-og ungdomstræner.

Sport skriver, at det er planen, at Capellas skal stå i spidsen for træningen allerede torsdag. Derfor har man tilsyneladende været hurtige til at finde en midlertidig afløser, da Koeman først blev fyret sent onsdag aften.

Flere spanske medier skriver desuden, at Barcelona-legenden Xavi Hernandez er udset som den egentlige afløser for Koeman, men der er dog en række ting, der først skal falde på plads.

Faktisk mener den catalanske avis Sport at vide, at han allerede er nået til enighed med FC Barcelona.

På nuværende tidspunkt er han dog træner for Al-Saad i Qatar, hvorfor han først skal købes fri af kontrakten med Qatar-klubben. Af samme grund forventes det ikke, at han tager over før den kommende landsholdspause er overstået.

Såfremt der skulle være hold i dette, vil han potentielt skulle stå i spidsen for Barcelona-mandskabet, når de tager imod de lokale rivaler fra Espanyol den 20. november.

LÆS OGSÅ: Koeman fyret: Han afløser ham

Indtil da er det dog Albert Capellas, der kommer til at lede den catalanske trup. Formentlig bliver det dog ikke til mere end et par kampe som cheftræner for holdet, hvilket forventes at blive La Liga-kampen mod Alavés og Champions League-opgøret mod Dynamov Kiev.