FC Barcelona forventes at sige farvel til flere spillere denne sommer. En af dem, de kan sige farvel til, er veteranen Gerard Piqué.

Dette skyldes dog ikke, at han har i sinde at finde sig en ny klub. Derimod skyldes det, at den 35-årige forsvarer kan have spillet sin sidste kamp.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Manchester-stjerne i Frenkie de Jong-byttehandel

I den sidste del af 2021/22-sæsonen var han nemlig hårdt plaget af skader, og er blevet informeret om, at han ikke har mulighed for at komme sig 100% efter skaderne.

Ifølge Fichajes har dette medført, at han overvejer, om han skal indstille sin karriere denne sommer. Hvis han beslutter sig for at gøre dette, vil han have spillet sin sidste kamp for klubben.

Det kan vise sig at blive et stort problem for Barcelona, hvis de skal sige farvel til Piqué. I mange år har han nemlig været en af de bærende kræfter i det catalanske mandskab.

Hertil kan det også ende med at betyde, at den spanske storklub skal bruge penge på at bringe yderligere en central forsvarsspiller til klubben i løbet af transfervindue.

LÆS OGSÅ: 3 klubber kæmper om Frenkie de Jong

Piqué har dog efter sigende endnu ikke truffet en beslutning om sin fremtid. Det kan derfor ikke udelukkes, at han fortsat vil være en del af truppen i den kommende sæson.