Der er ikke meget, der tyder på, at Martin Braithwaite har en fremtid i FC Barcelona. Tværtimod forsøger de at bytte ham væk.

Xavi har ikke ligefrem været gavmild med spilletiden til danske Martin Braithwaite. Derfor er det kun blevet til ganske få minutter på banen, siden han vendte tilbage fra sin skade.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Alexander Isak

Det har naturligvis medført, at der har været et utal af spekulationer om, hvorvidt den 30-årige angriber fra Esbjerg egentlig har en fremtid i den catalanske storklub.

Nu melder avisen Mundo Deportivo, at Barcelona angiveligt er interesseret i at sende Martin Braithwaite til Valencia i en byttehandel. Den anden vej ser de gerne, at Valencia sender Carlos Soler.

Det er dog ikke blot Braithwaite, der er blevet tilbudt til rivalerne fra La Liga. Barcelona har nemlig tilbudt dem hele tre forskellige spillere i bytte for den 25-årige spanske midtbanespiller.

Foruden Martin Braithwaite skulle der være tale om forsvarer Sergino Dest og midtbanespiller Riqui Puig. Ifølge den spanske avis virker det dog ikke til, at Valencia har den store interesse i at hente Braithwaite til klubben.

LÆS OGSÅ: Her er Xavis plan: Vil hente to spillere og skabe ny angrebstrio

Indgår de to klubber en byttehandel, der sender Carlos Soler til Camp Nou, vil det derfor sandsynligvis ikke være den danske angriber, der ender med at blive sendt den anden vej.