FC Barcelona har et ønske om at styrke deres defensiv, og har i denne forbindelse et godt øje til Chelsea Marcos Alonso.

Barcelona er meget interesserede i at hente Chelseas Marcos Alonso til Camp Nou. Det skriver den catalanske avis Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus-profil tilbudt til Barcelona

På nuværende tidspunkt er Jordi Alba den eneste stabile spiller på venstrebackpositionen, da den unge Alex Balde har leveret svingende præstationer.

Derfor har den catalanske klub et ønske om at styrke denne position i enten det kommende transfervindue i januar eller til sommer.

I denne forbindelse skulle der angiveligt være flere kandidater på blokken, men en af dem, der skulle være stor interesse for, er den 30-årige Marcos Alonso.

Alonso fik en rigtig god start på sæsonen, hvor han startede inde i Chelseas fem første ligakampe. I disse kampe hjalp han endda det engelske mandskab med at holde rent bur i fire kampe.

Det er dog ikke blot i forhold til det defensive, at den 30-årige forsvarer har gjort sig bemærket. Han har nemlig også bidraget med både et mål og et oplæg i denne sæson.

Ikke nok med det, så er han fortsat den mest scorende forsvarer i Premier League, siden sit skifte til England i 2016. Siden da har han nemlig bidraget med 25 mål.

I de seneste fire ligakampe har Chelsea-boss Thomas Tuchel dog valgt at lade Alonso sidde på bænken, da han i stedet har valgt at bruge Ben Chilwell.

Det vidner om, at den 30-årige forsvarer er faldet ned i hierarkiet under den tyske træner, og derfor kunne Chelsea være åbne for et salg eller et lejeophold i det nye år.

LÆS OGSÅ: Forlod klubben for to år siden: Nu vil Laporta hente talent retur

Ifølge Transfermarkt er Marcos Alonso værdisat til 15 millioner euro, hvilket svarer til 111 millioner kroner. Han har kontrakt med Chelsea frem til juni 2023.