Der er uhyre meget snak om, hvor Lionel Messi komme til at spille efter sommerens transfervindue, men der er også meget snak om, hvor Kylian Mbappé kommer til at spille, da også hans kontrakt snart løber ud. Han har kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2022.

LÆS OGSÅ: Messi var rasende på United-spiller: Derfor nægtede han at give sin trøje

Kylian Mbappés fremtid er derfor en vigtig del af agendaen, hvor man skal forsøge at afgøre verdensstjernens fremtid.

Der skal ikke lægges skjul på, at Real Madrid længe har været interesseret i at hente Mbappé, og senest forlød det såmænd også, at Mbappé selv ønskede at slå pløkkerne op og skifte til Real Madrid.

Det kan såmænd også ende med at blive en realitet. Ifølge El Chiringuito er der en byttehandel, der kan gøre det muligt, og det skulle være, at La Liga-storklubben er parat til at bytte den unge Vinicius Junior i en byttehandel, der kan sikre dem Kylian Mbappé.

Den blot 20-årige Vinicius Junior har kontrakt med Real Madrid helt frem til sommeren 2025, og han vil derfor være mange penge værd. Det er dog meget tvivlsomt, at han har samme prisskilt som Mbappé, der skulle være 1,5 milliarder danske kroner værd.

LÆS OGSÅ: McTominay: Min eneste prioritet er at vinde et trofæ med Manchester United

Det er dog en udvikling i sagen, der kan være med til at sikre Mbappés underskrift, hvilket ville være noget af en vanvittig signing fra Real Madrids side.