Meget tyder på, at Ole Gunnar Solskjær ikke er langt fra både at få sin kontrakt forlænget og sin høj forhøjet. Denne nyhed kunne det britiske medie Daily Mirror bringe for et par dage siden, og nu skriver Eurosport også, at der skulle være hold i historien.

LÆS OGSÅ: Borussia Dortmund stjæler endnu et stortalent fra Manchester United

Mediet har det desuden givet en nærmere forklaring på, hvorfor Manchester United har besluttet at forlænge med nordmanden nu. Hans nuværende kontrakt udløber nemlig ikke til sommer, men derimod først til sommeren næste år. Er man blandt dem, der fortsat er en smule skeptisk overfor Solskjærs evner som træner, kan det måske undre, hvorfor man har besluttet at forlænge allerede nu.

Det er dog ikke tilfældigt, at det er netop nu, at de vil forlænge med nordmanden. Ole Gunner Solskjær vil efter sigende sætte sig sammen med sportsdirektør John Murtough og teknisk direktør Darren Fletcher i denne uge, hvor de skal beslutte, hvad klubbens transferplaner og strategi for sommeren bliver.

Når de rekrutteringsansvarlige i klubben går i gang med at henvende sig til de forskellige transfermål, vil de have lettere ved at overtale dem til at skifte. Det skyldes, at de vil kunne præsentere dem for en klar strategi og ambition under Ole Gunnar Solskjær. Derfor kan spillerne være sikre på, at der ikke er nogle uventede overraskelser.

LÆS OGSÅ: Solskjær skal vælge: Får kun finansiering til ét indkøb

Derfor skulle dette efter sigende være tankegangen på, at man vælger at forlænge med den norske cheftræner nu, hvorfor man sandsynligvis snart vil kunne præsentere en forlængelse.