Der er op til flere Barcelona-spillere, der kan ende med at blive solgt til sommer. En af dem, der kan ende med at skulle vinkel farvel til Camp Nou, er franske Antoine Griezmann.

LÆS OGSÅ: Argentinsk legende: Derfor bør Messi skifte til en af disse klubber

Franskmanden og Barcelona har hidtil haft et forholdsvis tumultøst forhold. Da han blev hentet til klubben var det med fanfare og høje forventninger. Han har ikke levet op til de høje forventninger, men han dog ikke været en komplet katastrofe.

Særligt på det seneste har han vist sig at være en ganske solid spiller. Mange af klubbens fans er dog af den opfattelse, at han bestemt ikke har været pengene værd. Da han blev købt fra Atletico Madrid, blev der nemlig sendt et stort beløb til den spanske hovedstad.

Siden hans ankomst til klubben har der været rygter om, at de forsøger at skille sig af med ham igen. Nu er der igen rygter om, at de vil forsøge at afhænde ham til sommer. Ifølge Sport er Griezmann blandt de spillere, som Barca vil forsøge at sælge i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barca vil sælge klubveteran til sommer

Det spanske medie skriver også, at Juventus angiveligt er interesserede i at hente ham. Der er nemlig en chance for, at Cristiano Ronaldo beslutter sig for at forlade Serie A-klubben til sommer, og i denne forbindelse har de udset sig Griezmann som en potentiel afløser.