På det seneste har der været sået tvivl om Ter Stegens fremtid på Camp Nou. Og nu ønsker PSG efter sigende at hente ham i en byttehandel.

Flere gange i denne sæson har Ter Stegen præsteret under middel. Det har resulteret i tvivl om hans fremtid på Camp Nou. Såfremt Barcelona ønsker at tage afsked med tyskeren, ser det ud til, at de nu har fået en mulighed for netop dét.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub klar med 370 millioner for Barca-stjerne

Ifølge catalanske El Nacional ønsker Paris Saint-Germain nemlig at hente den 29-årige tyske keeper. Den franske klub ønsker dog ikke at købe ham. Derimod vil de hente ham i en byttehandel.

Efter sigende er det Mino Raiola, der har foreslået et bytte mellem PSG og Barcelona. Dette bytte skulle sende Gianluigi Donnarumma til Camp Nou, mens Ter Stegen vil slutte sig til tidligere holdkammerat Lionel Messi på Parc des Princes.

Donnarumma blev hentet til Paris Saint-Germain i sommerens transfervindue. Her blev han hentet på en fri transfer, da hans kontrakt med AC Milan udløb. Den italienske keeper blev hentet med en garanti om, at han ville blive klubbens førstemålmand.

Det har dog vist sig, at PSG ikke helt har kunne holde, hvad de har lovet den unge målmand. Han har nemlig fået hård konkurrence fra Keylor Navas. I denne sæson er han startet inde i tre kampe mere end Donnarumma.

Den unge målmand blev sat i forbindelse med et skifte til Barcelona i maj sidste år. Det blev dog ikke til noget, da der blevet stillet krav om en stor tiltrædelsesbonus og et høj agenthonorar. Nu kan han dog ende i Barcelona alligevel.

I Barcelona har Ter Stegen haft svært ved at præstere på det høje niveau, som han er kendt for. Hans tvivlsomme præstationer har flere gange kostet catalanerne i denne sæson, hvilket har skabt bekymring i klubben.

At hente Donnarumma kan virke som en god idé, da han er syv år yngre end Ter Stegen, og derfor kan stå mellem stolperne i mange år. Dertil kan det, at de henter en af Mino Raiolas klienter også hjælpe dem med at vinde kampen om Erling Haaland.

Meget tyder dog på, at Xavi ikke har travlt med at få sendt Ter Stegen ud af klubben. For nylig gjorde han det nemlig klart, at han har fuld tillid til den tyske målmand.

LÆS OGSÅ: Xavi vil sælge Barcelona-stjerne efter Liverpool-interesse

“Fos os er Ter Stegen afgørende. Hans engagement, dedikation og professionalisme er ekstraordinær. Med Ter Stegen er der ingen diskussion. For mig er han stadig en af de bedste målmænd i verden,” lød det fra Xavi.