FC Barcelona-træner Xavi Hernandez er indstillet på at sælge den eftertragtede Ousmane Dembélé efter interessen fra Liverpool.

Xavi er skuffet over Ousmane Dembélés beslutning om at forlade FC Barcelona. Derfor ønsker han at sælge ham, efter interesse fra flere klubber, herunder Liverpool. Det skriver det spanske medie AS.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil hente talent: Barcelona er åbne for salg

Mediet skriver, at Barcelona-træner er villig til at tage afsked med Dembélé allerede i dette transfervindue. Det skulle angiveligt skyldes, at franskmanden har gjort det klart, at han ikke vil forlænge sit ophold på Camp Nou.

Dembélé, hvis kontrakt udløber til sommer, er blevet kædet sammen med flere forskellige klubber på det seneste. En af de klubber, der især har vist interesse for ham, er Premier League-klubben Liverpool.

Ifølge AS er det problemer med økonomien, der har medført, at franskmanden har besluttet at forlade Barcelona. Den catalanske klub har nemlig gjort det klart, at de ikke er i stand til at opfylde hans økonomiske krav.

Xavi føler sig angiveligt forrådt af Ousmane Dembélé. Den franske spiller skulle nemlig flere gange have lovet, at han bliver i Barcelona. Nu tyder alt dog på, at han ikke har kunne holde, hvad han har lovet den spanske træner.

Derfor ønsker Xavi ikke længere at have ham i truppen, og har derfor bedt ledelsen om at sælge ham i dette transfervindue. Det kan dog blive vanskeligt, da klubberne ved, at han kan forlade Barcelona ganske gratis til sommer.

Ifølge TEAMtalk er Liverpool en af de klubber, der ønsker at hente ham. Det skulle efter sigende særligt være sportsdirektør Michael Edwards, der vil hente Dembélé, men træner Jürgen Klopp ser ham angiveligt også som en attraktiv spiller.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 19-årigt Ligue 1-talent

Barcelona kan potentielt forsøge at få en af de interesserede klubber til at købe Dembélé for et mindre beløb i dette transfervindue. Det vil nemlig give dem plads i lønbudgettet til at hente en anden spiller til klubben i dette transfervindue.