Barcelona forsøger at styrke truppen med gratis eller billige spillere. Det har angiveligt fået dem til at kigge i retning af Real Madrid, hvor Isco har kontraktudløb.

Real Madrid-midtbanespiller Isco er efter sigende nået til enighed med Barcelona. Er der hold i dette, vil der være tale om ‘det forbudte skifte’ mellem de to bitre rivaler i La Liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan gentage Alves-manøvre med tidligere Chelsea-stjerne

Den spanske landsholdsspiller er faldet ned i hierarkiet under Carlo Ancelotti. Derfor er det kun blevet til ni kampe i La Liga i hele denne sæson.

Hans kontrakt udløber til sommer, og Real Madrid har ikke planer om at forlænge hans ophold. Ifølge El Chiringuito har det fået ham til at indgå en forhåndsaftale med Barcelona, der betyder, at han skifte mellem de to spansker klubber til sommer.

Barcelona-præsident Joan Laporta er meget ivrig efter at styrke truppen, men grundet den dårlige økonomi er det svært. Derfor har de valgt at fokusere på spillere, der har kontraktudløb.

Isco blev hentet til Real Madrid fra Malaga i 2013, og har siden hjulpet klubben med at vinde adskillige titler og trofæer. Desuden har han spillet 346 kampe, siden han ankom for næsten ni år siden.

Den spanske landsholdsspiller har evnerne til at spille på fløjene, men er bedst på den centrale midtbane.

Den seneste spiller, der skiftede direkte mellem de to klubber, var Javier Saviola, der skiftede til Real Madrid fra Barcelona i 2007. Saviola tilbragt blot to år i Madrid, før han skiftede videre til Benfica.

LÆS OGSÅ: Har ikke overbevist Conte: Tottenham klar til at sælge 2 spillere

Som tidligere angivet, er det ikke blevet til meget tid på banen for Isco i denne sæson. Faktisk har han ikke fået mere end 195 minutter på banen, hvilket er fordelt over 10 kampe. Ni af disse kampe har været i La Liga, mens den sidste var i Copa del Rey.