Efter Argentinas 3-0-sejr over Ecuador, har Lionel Messi udtalt sig om, at han nærmer sig Pelés imponerende rekord.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer drastisk manøvre for at slippe Umtiti

Hans udtalelse bærer præg af, at det ikke rigtigt interesserer ham, at han nærmer sig den brasilianske legendes rekord, da han har mere fokus på, at holdet klarer sig godt.

“Jeg har altid sagt: de individuelle priser er sekundære. Vi er her for noget andet. Jeg vil lykønske holdet for det arbejde, de har udført. Det har været flere dage, at vi har været væk fra vores familier. Vi har et mål og vi tænker på det,” sagde Lionel Messi efter kampen på et pressemøde.

Lionel Messi sendte en bold i nettet i kampen mod Ecuador, hvilket var hans mål nr. 76 for det argentinske landshold.

Det betyder, at han nu kun er et enkelt mål fra at tangere Pelés rekord som den sydamerikanske spiller, der har scoret flest mål for sit respektive landshold.

Den argentinske stjerne har spillet 149 kampe for Argentina, og har derfor brugt det samme antal kampe på at score de 76 mål, som han nu har scoret.

Der er dog ikke noget, der tyder på, at Lionel Messi er færdig med at score mål. Derfor er det også blot et spørgsmål om tid, før det lykkes for Messi at overgå den rekord, som Pelé satte, og som han har holdt til sit navn lige siden.

LÆS OGSÅ: Everton-træner beder bestyrelse om at hente Barcelona-stjerne

Næste gang Messi får chancen for at tilføje flere mål til sin statistik, er i Argentinas næste kamp, som bliver afviklet den 6. juli. Her skal de spille mod Colombia i semifinalen i dette års Copa America.