Lionel Messi kan meget vel have spillet sin sidste Champions League-kamp iført Barcelona-trøjen. De formåede nemlig ikke at hente det nødvendige resultat hjem, da de onsdag aften tørnede sammen med Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola udtaler sig om Barca-kaos

Den 33-årige magikers fremtid blev naturligvis diskuteret veldig flittigt efter kampen, hvilket den også blev på Cadena SER, hvor José Antonio Ponseti sagde noget meget interessant.

Ponseti fortalte, at der har været planer om et møde i Punta Cana i Den Dominikanske Republik, hvor Messi far, Jorge, som også er hans agent, skulle have mødtes med repræsentanter fra Paris Saint-Germain.

Det var et møde, der angiveligt skulle have fundet sted i Julio Iglesias’ hus.

“Jorge Messi ville deltage på mødet, som skulle handle om, hvordan det skulle foregå, hvis Lionel Messi skulle til Paris. Mere om hans liv i Paris, end om hvordan tingene skulle være i PSG. Mødet kom ikke til at finde sted, for planen var at lytte til Barças tilbud, hvis Joan Laporta vandt valget. Før hans sejr blev det ikke anset for at være en mulighed,” kom det fra således fra Ponseti.

Ponseti kunne ligeså fortælle, at Jorge Messi har åbnet døren for, hvordan Messi fremtid ser ud, og det er uanset om han forlader Barcelona eller ikke. Han fortæller, at Messis far har sagt, at Messi forlader Europa i sommeren 2023.

“Uanset hvad der sker nu, så bliver det i to sæsoner. Og derefter Miami, skulle Jorge Messi altså have sagt.”

De har David Beckham som medejer, og de har allerede spillere som Higuain og Matuidi i truppen, og Beckham har ikke lagt skjul på, at han vil have flere stjerner til klubben.

LÆS OGSÅ: Barca-talent bliver belønnet: Forfremmes til førsteholdet

Laporta har dog flere gange sagt, at han vil få Messi til at blive, men Ponseti fortæller, at der er 50 procents chance for, at Messi også er i Barcelona i næste sæson.