AS Monaco spillede søndag aften mod Paris Saint-Germain på Parc des Princes, hvor de endte med at vinde 2-0. Det formåede de at gøre blot et par dage efter, at den franske hovedstadsklub formåede at ydmyge FC Barcelona med hele 4-1 i Champions League.

LÆS OGSÅ: Messi sender hilsen til Ronaldinho: “Jeg kan ikke tro det”

Niko Kovacs tropper lykkedes med at eksekvere deres slagplan til perfektion, da de ikke blot leverede flotte præstationer i defensiven, men også formåede at udnytte det, når de havde bolden. Det var nok til at sikre, at de fik en 2-0-sejr med over PSG i Ligue 1.

Deres sejr over Paris Saint-Germain udnyttede Monacos social media-team naturligvis. Det gjorde de ved at skyde med skarpt efter FC Barcelona, hvor de tilbød deres hjælp, hvis de havde brug for det.

“Vi slog PSG i første og i anden omgang,” lød det i et tweet på Monacos spanske Twitter-konto, hvori der også stod:

“Barcelona, hvis I har brug for gode råd, så send os en DM.”

Dette resultat har medført, at de har holdt liv i titelkampen i Ligue 1, da det betyder, at der nu er seks point mellem Lille på førstepladsen og Monaco på fjerdepladsen.

LÆS OGSÅ: Martin Braithwaite bliver slagtet: “Han sov i alle situationer”

Lyon og Paris Saint-Germain er i øjeblikket at finde på henholdsvis anden- og tredjepladsen, hvor de har henholdsvis tre og fire point op til Lille på førstepladsen.