FC Barcelona arbejder på kontraktforlængelser med flere spillere. Næste i rækken bliver forsvarer Ronald Araújo

For tiden arbejder FC Barcelona intensivt på at forlænge kontrakten med flere spillere. En af de spillere, der særligt har deres fokus i øjeblikket, er franske Ousmane Dembélé.

LÆS OGSÅ: Pris på 370 millioner: Barca vil hente City-stjerne

Angiveligt nærmer de to parter sig en aftale, som de begge kan være tilfredse med. Når ledelse har fået styr på situationen med Dembélé, er der flere andre spillere, der også venter på en forlængelse. Her vil deres fokus i høj grad være at sikre de unge spillere på lang sigt.

Der er bl.a. igangværende forhandlinger med både Pedri og Ansu Fati, men Ronald Araújo er også af høj prioritet for præsident Laporta og co. Derfor vil han være en af de næste spillere, der prioriteres, da klubben ønsker at binde ham i længere tid.

At få Ronald Araújo til at forlænge, bliver dog næppe et problem, hvis man skal tro catalanske Mundo Deportivo. De skriver nemlig, at forsvareren udelukkede tænker på at blive på Camp Nou. Avisen melder også, at det er planen, at der skal snakkes forlængelse, når Dembélé-kontrakten er på plads.

Hans nuværende kontrakt med den catalanske klub udløber i 2023, men på det seneste har Araújo udviklet sig til at være en meget vigtig spiller for holdet. Af denne grund ønsker Barcelona at forlænge kontrakten med flere år.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid og Juventus viser interesse for Arsenal-talent

Der skal ingen tvivl herske om, at Barcelona-ledelsen arbejder på at give længere kontrakter til de unge spillere i klubben. Det er spillere som Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Pedri og Ronald Araújo, som alle har en vigtig rolle i klubbens fremtid, hvorfor de vil sikre dem på længerevarende aftaler.