Barcelona-talentet Ansu Fati har igen pådraget sig en skade i låret, og nu oplyser klubben, at han ikke skal igennem en operation.

For ganske nylig vendte den blot 19-årige Ansu Fati tilbage efter en længere skadespause. Det varede dog ikke længe, inden han igen måtte forlade banen, fordi han havde pådraget sig en ny skade.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-spiller langer ud efter midtbanespiller: Han er en hæmsko

I dette tilfælde er der tale om endnu en baglårsskade, der kommer til at holde den unge angriber ude. Hidtil har der også været bekymringer om, hvorvidt han skulle opereres igen, men dette har han ikke ønsker.

Barcelona har nemlig bekræftet, at han i stedet har valgt at gå med en mere konservativ fremgangsmåde i genoptræningen. Det betyder, at han ikke skal under kniven igen, hvilket han allerede har været tre gange i det seneste år.

I den officielle opdatering fra Barcelona, er der ikke angivet noget om, hvornår man kan forvente, at han vil være tilbage på banen.

Flere spanske medier spekulerer dog i, hvor længe han skal være ude, og ifølge RAC1 vil der gå mindst to måneder, før Xavi får mulighed for igen at sætte Ansu Fati på banen.

Det spanske medie skriver desuden, at det ikke er den catalanske klub, men derimod den unge spiller selv, der har besluttet, at han ikke skal opereres denne gang.

LÆS OGSÅ: Manchester United udlejer angriber til La Liga-klub

Fati har allerede siddet ude i store dele af denne sæson, og han står derfor kun noteret for 10 kampe, fem mål og et enkelt oplæg.