Det er blot en måned siden, at Mundo Deportivo kunne fortælle, at FC Barcelona var interesseret i at hente Bernat i Paris Saint-Germain, men det er ikke en transfer, der bliver til noget inden for den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Det kan man bekræfte, da han tirsdag har skrevet under på en ny kontrakt med Paris Saint-Germain.

Det bekræfter klubben selv, da de skriver, at parterne er blevet enige om en ny aftale, der medfører, at Juan Bernat bliver i Paris frem til sommeren 2025. Hans kontrakt bliver dermed forlænget, da den stod til at udløbe efter denne sæson.

Han har dog ikke fået meget spilletid i denne sæson, da den 28-årige venstreback har været holdt ude af en skade, som han pådrog sig i midten af september, hvorfor han kun har optrådt tre gange for Paris-klubben i denne sæson.

Juan Bernat har tidligere i sin karriere været forbi Valencia i La Liga, hvorefter han rykkede til Bayern München i 2014. Han står noteret for at have spillet mere end 100 kampe for Bayern, men mange af dem var som back-up i klubben, hvorfor han valgte at skifte til Paris Saint-Germain i jagten på mere spilletid.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Det bliver derfor ikke Bernat, som FC Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at kunne hente til klubben. De skulle i øjeblikket også fokusere mere på at hente en angriber til klubben, da Ronald Koeman har efterlyst en spiller, der er kynisk foran målet.