Barcelona-spilleren har længe været rygtet væk fra den spanske klub, og nu viser Premier League-klubben Chelsea interesse for at hente ham.

Det vides endnu ikke, om Sergino Dest har i sinde at forlade Barcelona denne sommer. Hvis han beslutter sig for dette, skulle han være af stor interesse for Chelsea, skriver den spanske avis SPORT.

LÆS OGSÅ: Salg nærmer sig: ’95 procent chance’ for, at Barca-stjerne forlader klubben

Op til flere klubber har vist interesse for den amerikanske forsvarer, der forventes at forlade Barcelona til sommer, da den catalanske klub har et ønske om at sælge ham.

Den amerikanske forsvarer har haft svært ved at præstere på det niveau, der har været krævet af ham. Dette er en af de klare grunde til, at der har været rygter om, at han bliver solgt til sommer.

På trods af, at han ikke har præsteret på et højt plan i La Liga-klubben, er der fortsat stor interesse på Stamford Bridge, da Chelsea står til at skulle sige farvel til flere forsvarsspillere denne sommer.

Der er en klar forventning om, at danske Andreas Christensen forlader Chelsea til fordel for Barcelona på en fri transfer til sommer. Dertil lyder det, at Antonio Rüdiger er nået til enighed med Real Madrid om et skifte.

LÆS OGSÅ: West Ham tilbyder Declan Rice ny kontrakt med stor lønforhøjelse

Ikke nok med det, er der også forlydener om, at både Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta har et ønske om at forlade Chelsea, de de begge ønsker at vende hjem til Spanien.