Ronald Koeman lagde ikke skjul på, at han var godt tilfreds med holdets præstation i kampen mod Huesca, der endte med en 4-1-sejr, og han kom igen med stor ros til Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Tuchel roser United- og Chelsea-profil: De har intet kropsfedt

“Det er et rigtig godt resultat til at udvikle os yderligere. Vi spillede en flot første halvleg og vi holdt intensiteten i anden. Vi mistede lidt koncentration i anden halvleg og det kan være fordi at spillerne var trætte. Målet var at vinde og det gjorde vi.”

Han blev herefter spurgt til Messi, hvor han ikke lagde skjul på, hvad han mener om magikeren.

“Messi viste igen, at han er den bedste. Hans første mål var fantastisk. Han fortjener at være betydningsfuld for dette hold. Det er ikke så meget mere at sige. Han har holdt dette niveau i mange år og i mange kampe. Han er den vigtigste spiller i klubbens historie og heldigvis har vi ham endnu.”

Koeman snakkede efterfølgende om, at de formåede at score to mål fra distancen, hvilket er noget, de træner.

“Det er noget vi træner på, for modstanderne forsvarer sig godt i feltet og så er det vigtig at afslutte vores angreb. Vi skal skyde på mål. På den måde scorede vi to mål i dag og holdet gjorde det godt.”

Han fik slutteligt snakket om Barcelonas chancer for at vinde mesterskabet.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

“Som jeg har sagt hele tiden, er ligaen lang. Efter de point vi mistede, synes jeg vi har reageret godt. Holdet gør det godt og tror på, at vi kan kæmpe med. Vi må ikke miste flere point, for vi har allerede mistet en del. Det er svært for alle hold, for der er mange hold der kan gøre det svært fos os. Der er ingen lette kampe og hvis du ikke spiller godt, kan du tabe kampe.”