Ronald Koeman lagde ikke skjul på, at han var tilfreds, da han udtalte sig til pressen efter 0-2-sejren over Sevilla.

LÆS OGSÅ: Avis om Braithwaite: “En belønning for hans dedikation”

I denne forbindelse var det dog særligt den defensive indsats, der fik ros. Samtidig understregede han også, at resultatet mod Sevilla er ensbetydende med, at Barca fortsat er med i kampen om mesterskabet.

“Vi spillede en komplet kamp mod en stærk modstander. Ved at spille med tre centrale forsvarsspillere og vores backs langt fremme, var det lettere at forhindre Sevilla i at spille. Det blev afgørende. Det var et risikabelt system, men vi pressede godt uden bold og var gode mand mod mand. Vores spil uden bold var afgørende,” sagde Ronald Koeman på sit pressemøde efter kampen.

Herefter fortalte han, at han er meget stolt, hvor han også fremhævede, at det særligt er set ud fra det fysiske aspekt, at han er stolt.

“Jeg er meget stolt, specielt når det gælder det fysiske aspekt. Sevilla er et fysisk stærkt hold, men vi kunne matche dem uden bold og når vi havde bolden, gjorde vi det godt og bevarede roen,” sagde den hollandske træner også.

Endvidere kom han også ind på, at forsvaret leverede en rigtig god indsats i opgøret mod Sevilla.

LÆS OGSÅ: Barca testede 15-årig: “Det var heftigt”

“Det var vigtigt, for vi skaber altid chancer og scorer. Forsvarets indstilling var rigtig god i dag,” sagde Ronald Koeman.