Pludselig florerede der rygter om, at FCKs stjerne i svøb, Roony Bardghji overvejede at stille op for det danske landshold.

Det var øjensynlig hans agent, der satte rygterne i gang, da han nævnte muligheden for, at Roony kunne opnå dansk statsborgerskab. Men nu bryder FC København-spilleren endelig tavsheden og gør det helt klart, at han ikke ønsker at repræsentere Danmark.

Roony Bardghji, som er en del af FC Københavns førstehold, har været i centrum for en intens debat om hans landsholdsfremtid. Efter en artikel på FotbollDirekt, hvor hans agent antydede, at Roony kunne få dansk statsborgerskab, har spekulationerne været mange.

Han udtalte for nylig til Discovery+: “Min drøm er at spille for det svenske landshold, ikke det danske.” Og nu har han yderligere uddybet sin holdning i et interview med Fotbollskanalen. “Det er klart, at det er Sverige. Jeg tror, folk har misforstået det hele. Det var et simpelt spørgsmål til min agent. Han sagde bare, at jeg snart kunne få et dansk pas. Men jeg er svensk, og jeg elsker Sverige. Mit mål er at spille for Sveriges A-landshold, som jeg har sagt mange gange før. Jeg tror bare, folk har misforstået situationen. Tanken om, at jeg skulle skifte, er slet ikke sand.”

Den unge FCK-spiller, som kun er 17 år, har allerede vist sit værd på banen. Han har scoret fire mål i syv kampe for FC København.

Med en kontrakt, der strækker sig til 2025, og allerede fire U21-landskampe for Sverige på cv’et, er det nok bare et spørgsmål om tid, før han får mulighed for at repræsentere Sverige.