Ousmane Dembélé har længe været rygtet væk fra Barcelona. Nu har den franske stjerne besluttet, at han vil forlænge sit ophold på Camp Nou.

Der har i lang tid været rygter om, at Ousmane Dembélé ønsker at forlade Barcelona. Nu melder franske Foot Mercato om det modsatte. Mediet hævder at vide, at franskmanden har besluttet at blive.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil bruge Coutinho i byttehandel med Serie A-profil

I de seneste måneder har den 24-årige franskmand været kædet sammen med et utal af klubber. Han har blandt andet været rygtet til Newcastle, Tottenham, Manchester United og Bayern München.

De seneste meldinger lyder dog på, at Dembélé har besluttet at blive i Barcelona. Såfremt han skal blive i klubben, begynder det dog at haste.

Tidligere har spanske medier nemlig skrevet, at Barcelona-ledelsen har forklaret, at Dembélés fremtid skal være afklaret inden januars transfervindue lukker.

Meget tyder dog på, at der er en god chance for, at han bliver i klubben. Ifølge Foot Mercato udtalte Xavi også for nylig, at han er optimistisk omkring, at franskmanden forlænger sit ophold i den catalanske klub.

“Jeg er optimistisk omkring, at han bliver. Mere kan jeg ikke sige, for de skal nå til enighed med hans agent. Men han ved, hvor vigtig han vil være, hvis han bliver hos os,” lød det fra Xavi ifølge det franske medie.

Efter sigende har Ousmane Dembélé gjort det klart for sine repræsentanter, at han ønsker at blive i Barcelona. Hans lejr forsøger dog at overbevise ham om et skifte til en anden klub.

Dette kunne indikere, at hans repræsentant er ivrig efter at sikre sig en stor sum penge i forbindelse med et skifte. Tidligere har der været forlydender om, at Newcastle skulle være villige til at betale en stor bonus, såfremt han skiftede på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: Xavi vil af med ham i januar, men ledelsen holder igen

Selvom det tyder på, at franskmanden har besluttet at blive i Barcelona, er der endnu ikke meldt noget officielt ud.