De færreste kan benægte, at Martin Braithwaite har spillet bedre kampe, end han gjorde mod Cornellá. Det er ikke blot noget, som fans af FC Barcelona har observeret. Det spanske medie Marca har nemlig også langet ud efter den danske angriber.

LÆS OGSÅ: Så mange straffespark har FC Barcelona brændt i denne sæson

Under titlen ‘FC Barcelona-taberne fra Cornella’ skyder de nemlig med skarpt efter flere FC Barcelona-spillere, som ikke spillede en specielt imponerende kamp. Blandt de spillere, som de ikke var synderligt imponerede af, finder man danske Martin Braithwaite.

Det var ganske vist hans mål, der lukkede og slukkede kampen, men det ændrer ikke på, at det ikke var hans bedste præstation i FC Barcelona-trøjen. Det skriver Marca i hvert fald:

“Selvom hans mål sikrede, at de undgik uafgjort i den forlængede spilletid, har danskeren endnu ikke bevist, at han på lang sigt kan blive et hit i Barcelona. Han så løsrevet ud mod Cornella, og han gik glip af flere klare chance for at score før sit mål,” lød det fra spanske Marca.

LÆS OGSÅ: Medie: Fire europæiske storklubber er interesseret i Barcelona-winger

Det spanske medie mener derfor, at Braithwaite endnu ikke har bevist, at han faktisk er en spiller, der fortjener at være i truppen på lang sigt. Det var dog ikke kun Braithwaite, der blev skudt med skarpt efter, da Marca også mente, at Lenglet, Firpo, Pjanic, Puig og Griezmann var blandt ‘taberne fra Cornella’.