Ronald Koemans jobsituation er fortsat ikke sikker, men det bliver ikke Antonio Conte, der tager over

På trods af, at han førte Inter Milan til triumf i Serie A i sidste sæson, førte uenigheder bag kulisserne på San Siro til, at Antonio Conte kort efter meddelte, at han ville forlade den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Manchester City tilbød Raheem Sterling til Barcelona i byttehandel

Siden da er den italienske træner blevet kædet sammen med en længere række jobs. Blandt andet er han blevet rygtet til Arsenal, hvor Mikel Arteta kæmper for at få tingene til at hænge sammen.

Derudover rygtes det også, at han er en af de potentielle kandidater, der kan ende med at afløse Ronald Koeman i FC Barcelona. Det er dog endnu ikke noget, der er blevet en realitet, og Conte har ikke selv udtalt sig om disse jobs.

Ifølge den anerkendte journalist og transferekspert Fabrizio Romano, er der dog ikke af interesse hos Conte. Han er især ikke interesseret i at overtage trænersædet i en klub i midten af denne sæson.

FC Barcelona overvejer angiveligt, om det er det rette tidspunkt at skille sig af med den hollandske træner. Han er især i modvind, fordi han nægter at gøre brug af den traditionelle ‘tika-taka’-stil, som klubben har været baseret på i mange år.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente United-spiller til januar

Det er dog ikke blot Koemans job, der er i fare. Det er Mikel Artetas bestemt også. Netop derfor har Conte også været nævnt som potentiel aftager til jobbet i både den engelske og spanske klub på det seneste.