Real Madrid er inde i en skidt periode. Deres seneste opgør mod Cadiz på hjemmebane endte de med at tabe. Ovenikøbet tabte de også mod Shakhtar Donetsk i deres Champions League-opgør, selvom de manglede 10 spillere som følge af coronavirus.

LÆS OGSÅ: Zidane kan mærke presset: ‘Jeg kan fikse det’

Det er klare indikationer af, at det er et hold i problemer. Derfor har Zinedine Zidane bestemt også noget at arbejde med, hvis de skal tilbage på deres velkendte niveau.

Nu står Real Madrid tilmed til at miste to af deres stjernespillere, ifølge Mundo Deportivo. De beretter nemlig, at både Isco og Marcelo kan være på vej til italienske Juventus.

Det er ikke overraskende, at Isco bliver sat i forbindelse med et potentiel Juventus-skifte. Han har nemlig længe været rygtet væk fra klubben, da han ikke passer ind i Real Madrids system.

I forhold til Marcelo er sagen dog en anden. Han er én af Zidanes mest betroede spillere, hvilket han har været i mange år. Han er dog kommet op i alderen, og har altid været forbundet med Juventus ved et eventuelt skifte.

LÆS OGSÅ: Barcelona udviser interesse i ny Premier League-angriber

Det bliver endda berettet, at de begge potentielt kan blive solgt i januar. Spørgsmålet er dog, hvorvidt Zidane får lov til at fortsætte på trænerposten indtil da, hvis den nuværende stime ikke brydes.