Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Francisco Trincao ikke har haft for meget held med sine afslutninger i denne sæson. I opgøret mod Real Betis kom den store forløsning endelig.

LÆS OGSÅ: Mourinho er vild med ham: Tottenham nærmer sig 20-årig dansker

Efter at have ramt både stolpen og overliggeren i de foregående kampe, lykkedes det ham endelig at få sendt en bold i nettet. Han dukkede nemlig op i de døende minutter mod Real Betis, hvor stillingen hed 2-2.

Her formåede han at snuppe bolden for næsen af Ruiz i Betis-feltet, hvorefter han sendte bolden i nettet via overliggeren. Det var ikke blot et flot mål, men var også et mål, der sikrede, at FC Barcelona gik fra banen med en vigtig sejr.

Hertil var det også et mål, der personligt var af stor betydning for Trincao, da det var hans første mål i Barca-trøjen. Nu har han fejret sit mål med manér, da han har fejret det ved at købe en helt ny Lamborghini Huracan EVO.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller om Messi-skifte: “Jeg tror ikke på det”

Det var forhandleren JM Automocion, der stod for at levere bilen til spilleren, og i den forbindelse fik de taget et billede sammen med Trincao, som de har lagt på Instagram med den følgende tekst: “Meget specielt levering af denne specielle Lamborghini Huracan EVO til Barca-spilleren Trincao. Nyd den, og mange tak for tilliden.”