Vi er ikke blevet klogere på, hvem der står bag lækket af Lionel Messis kontrakt, da den blev sendt til Mundo.

LÆS OGSÅ: De Jong efter Messi-læk: Vi er beskyttet

Barcelonas midlertidige præsident, Carles Tusquets, har dog i går forsikret om, at det ikke har været nogen fra hans ledelse, der står bag lækket. Det fandt sted den 1. februar i Madrid-avisen Mundo. Det endte med at få opmærksomhed verden over, ikke mindst på grund af det astronomiske beløb, som Messi modtager.

Det er ikke overraskende, at man siden da har forsøgt at finde frem til, hvem der står bag lækket, men det har været uden held. Der er dog flere mistænkte i sagen, herunder har man rettet mistanken mod nogle i klubbens administration.

Josep Maria Bartomeu valgte at træde tilbage som Barca-præsident tilbage i oktober, og lige siden da, har FC Barcelona været uden præsident. Carles Tusquets har dog været i spidsen siden da, men han forsikrer om, at det ikke er nogen fra hans ledelse, da de ikke skulle have haft adgang til kontrakten.

“Jeg kan 100% garantere, at det ikke er nogen fra den midlertidige ledelse, for der er aldrig nogen der har bedt om at se den, hverken før eller efter. Vi har lavet en intern undersøgelse og her står det klart, at ingen har bedt om kontrakten,” siger han ifølge Sport.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Han fortæller dermed, at det ikke er nogen fra hans ledelse, der har med sagen at gøre, hvorfor efterforskningen fortsætter.