Den tidligere klubpræsident i FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, blev anholdt tidligere på ugen for hans mulige rolle i BarcaGate. Han skulle angiveligt have været med til at føre smædekampagner mod spillerne.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Og nu er sagen nået til Barcelonas midlertidige præsident, Carles Tusquets.

Han leder i øjeblikket Barcelona, hvilket han dog ikke længere kommer til, når Barcelona har fundet en ny præsident. Han har dog nu kommenteret på sagen, hvor han siger, at Bartomeu er et godt menneske.

“Jeg har talt med Bartomeu i dag. Jeg håber kun, at han slipper med forskrækkelsen over anholdelsen,” siger han ifølge Mundo Deportivo.

Han blev også spurgt til, om han tror, at Bartomeu er skyldig eller uskyldig i tiltalen, hvilket han dog ikke ønsker at svare på.

“Det vil jeg ikke udtale mig om. Vi må lade retsvæsnet om at afgøre det. For mig er Bartomeu et godt menneske. Han har gjort nogle ting forkert, mens andre ting har været gode,” afsluttede han.

Tusquets måtte tager over som leder i Barcelona i slutningen af oktober, da Bartomeu valgte at træde af. Og da Barcelona spillede mod Sevilla overværede Tusquets sin sidste kamp for midlertidig præsident i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Der vil nemlig være en ny præsident i sædet, når Barcelona hjemme mod Huesca, spiller den 15. marts.