Carles Tusquets har altid stået i baggrunden, når man snakker Barcelona. Han kom dog helt frem i søgelyset, da han endte med at blive FC Barcelonas midlertidige klubpræsident, efter at Josep Maria Bartomeu havde så meget pres på sine skuldre, at han valgte at træde tilbage.

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Det var derfor også Tusquets, der skulle udskrive nyt valg i Barcelona, som Laporta som bekendt endte med at vinde.

Der har derfor også være meget fokus på netop Laporta, og Tusquets er dermed tilbage i sin gamle rolle, hvor han kan nyde det mere rolige liv. Han fortæller dog nu til Deportes Cuatro, at han er blevet truet på de sociale medier, hvor der blandt andet er blevet skrevet til ham, at de kender nummerpladen på hans motorcykel, og at de ville køre ham ned.

“Hvis du ser denne mand på en motorcykel med denne nummerplade, så kør ham ned,” fortæller Tusquets til mediet om de trusler, han dagligt kunne læse.

“Der var instruktioner om hvordan jeg skulle køres ned og de havde fået fat i min nummerplade. Folk kan blive straffet for sådan noget – helt op til fængselsstraf – men jeg valgte ikke at gøre noget. Det er anonymt, hvem der står bag truslerne, da folk på de sociale medier er nogle kujoner.”

LÆS OGSÅ: Caballero om Messi: Han er ligeglad med dig

Det var Tusquets, som i sidste uge kunne fortælle, at han havde sikret Barcelona en håndfuld tilbud, som vil kunne sikre klubben fra 1,4 milliarder kroner og op.