Ifølge den franske Real Madrid-manager Zinedine Zidane er det uforståeligt, at stjernen Karim Benzema ikke er blevet udtaget til det franske landshold. Det fortalte han efter lørdagens opgør mod Celta Vigo, ifølge Marca.

LÆS OGSÅ: Real-profil afviser kontrakttilbud: Er i dialog med flere PL-klubber

I den kommende uge er der landskampspause. Her skal det franske landshold i aktion i tre VM-kvalifikationskampe. Til trods for, at han er en af landets største stjerner, bliver det dog uden Karim Benzema i truppen.

Den franske Real Madrid-angriber er nemlig slet ikke blevet udtaget til de kommende landskampe, der skal spilles i VM-regi. Det er der flere, der har givet udtryk for undren over. En af dem, der ikke forstår, hvorfor han ikke er udtaget, er Real Madrid-træner Zidane.

“Hvordan kan vi forstå, at Benzema ikke spiller for landsholdet? Jeg forstår det ikke, du forstår det ikke, og mange andre mennesker forstår det ikke,” lød det fra Zinedine Zidane efter lørdagens kamp mod Celta Vigo.

Benzema har ikke spillet for det franske landshold siden 2015. Dengang blev han nemlig suspenderet fra landsholdet, da han blev anholdt i en sag om afpresning om en mulig sexvideo.

LÆS OGSÅ: Bayern München afviser rygter: Han bliver

Real Madrid-angriberen har nægtet sig skyldig i anklagerne, der fik ham suspenderet fra Frankrigs landshold. Det ændrer dog ikke på, at han fortsat ikke er blevet udtaget til truppen.