FC Barcelona ønsker at hente Erling Haaland til sommer, og er villige til at tilbyde ham en høj årsløn.

Erling Haaland er en af de mest eftertragtede spillere i Europa, og er på radaren i flere af de største europæiske klubber.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Chelsea-forsvarer: Her er, hvad de tilbyder ham

En af de klubber, der er meget ivrige efter at hente nordmanden, er Barcelona. Angiveligt har den catalanske klub udset sig Haaland som deres toptransfermål.

Det har medført, at de ifølge SPORT er villige til at betale hans frikøbsklausul på 75 mio. euro samt de krævede honorar til hans far, Alf-Inge Haaland, og agent, Mino Raiola.

Den spanske avis skriver også, at de catalanske giganter er villige til at betale nordmanden hele 20 mio. euro om året. Det svarer til næsten 150 mio. kroner.

Der skal dog ske markante ændringer med den økonomiske situation i Barcelona, hvis dette skal blive en realitet.

I de seneste måneder har de nemlig kæmpet for at reducere deres samlede lønomkostninger. Blandt andet var Samuel Umtiti nødt til at gå ned i løn, da Ferran Torres ellers ikke kunne registreres.

Ikke desto mindre siges det, at Barcelona-præsident Joan Laporta har gjort det til sit klare mål at hente den 21-årige Erling Haaland til Camp Nou til sommer.

LÆS OGSÅ: PL-klub melder sig ind i kampen om Pogba

For at sikre, at den catalanske storklub når i mål med præsidentens drøm, er de altså villige til at gøre Haaland til den bedst betalte spiller i hele truppen.