Xavi har for nylig udtalt sig om Barcelona og Lionel Messi. Her gav han udtryk for, at han mener, at hans tidligere klub ikke har udnyttet det faktum, at de historiens bedste spiller til rådighed.

LÆS OGSÅ: Detaljer fra Laporta-møde lækket: Dette kræver Messi af Barca

De catalanske giganter har skuffet i stor stil i Champions League, siden de sidst løftede trofæet for mere end fem år siden. For første gang i 12 år afsluttede de sidste sæson uden ét eneste trofæ.

Det medførte, at Messi bad om tilladelse til at forlade klubben i sommer. Særligt på baggrund af dette, har Xavi har opfordret sin tidligere klub til at gøre deres bedste for at gøre den argentinske stjerne glad igen.

“Jeg er ked af, at vi ikke har draget nok fordel af Messi de seneste år. Mange gange har det fået mig til at føle, at Leo ikke har været tilfreds på banen, og jeg er som Culé ked af, at vi ikke har draget nok fordel af at have den bedste spiller i verden og i historien,” sagde han til spanske TV3

“Vi er nødt til at gøre Leo glad, for med en glad Leo har du meget bedre chancer for at vinde titler. At han ikke har følt sig glad i det, som jeg betragtet som mit livs klub, gør mig ked af det.”

LÆS OGSÅ: Barcelona har tilbudt midtbanespiller til Atletico Madrid

Det står fortsat ikke klart, hvad Messi vil gøre som sit næste træk, men der er optimisme omkring, at han ender med at blive i Barca.