Efter søndagens opgør mod Elche, udtalte Barcelona-træner Xavi sig om danske Martin Braithwaite.

I januars transfervindue blev FC Barcelona-truppen forstærket med både Ferran Torres, Adama Traoré og Pierre-Emerick Aubameyang. Og det har fået betydning for flere spillere i truppen.

Både Memphis Depay og Martin Braithwaite har nemlig måtte acceptere, at deres spilletid har været begrænset, siden de tre tilføjelser i januar.

Værst er det dog gået udover Martin Braithwaite, der efter ikke at have fået spilletid i syv kampe, endte med slet ikke at være udtaget til søndagens kamp mod Elche.

Efter opgøret, der endte 2-1 til Barcelona, udtalte sig Xavi ganske kort om de spillere, der tilbringer en stor del af tiden på bænken, hvilket blandet andet omfatter den danske angriber.

“Det er svært for mig at efterlade spillere på bænken, som ikke fortjener det. Spillere som Riqui, Mingueza, Eric, der træner meget godt,” sagde Xavi, og fortsatte:

“I dag blev Braithwaite udeladt, men nu har jeg en bred vifte af muligheder, som jeg er glad for.”

Den spanske Barcelona-træner lægger derfor ikke skjul på, at der er andre kandidater i truppen, han foretrækker at bruge fremfor Martin Braithwaite.

Derfor har der også været stor spekulation om, hvorvidt den 30-årige angriber har en fremtid i klubben. Flere spanske medier har nemlig spået, at han bliver solgt til sommer.