22-årige Ronald Araujo er en af de vigtigste spillere i Barcelona-truppen, hvilket har gjort ham til en eftertragtet spiller.

Ronald Araujo blev hentet til Barcelona fra Boston River i 2018. Han fik sin debut på førsteholdet under Ernesto Valverde i 2019, og blev fast mand i truppen under Ronald Koeman i sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Jesse Lingard

Ifølge ESPN kunne tingene dog have set helt anderledes ud for Araujo og Barcelona. Mediet skriver nemlig, at han kunne være endt med at spille for rivalerne fra Real Madrid.

Hans træner i Boston River, Sergio Cabrera, ringede til Ramon Planes for at anbefale ham Araujo. På det tidspunkt var Planes i Getafe, og kunne have hentet ham, men besluttede ikke at gøre det.

På samme tidspunkt arbejdede Real Madrid på at hente ham. Det samme gjorde Sevilla angiveligt. Ingen af de to klubber havde dog held med at hente Araujo.

Planes skiftede til Barcelona, hvor han blev teknisk direktør i 2018, og var herefter hurtig til at hente Araujo. Dermed sikrede han også, at rivalerne ikke fik fingrene i ham, hvilket angiveligt var tæt på.

LÆS OGSÅ: Mbappé overrasker: Åben for skifte til denne storklub

Siden han blev hentet til klubben, har han bevist sit værd, og Barcelona arbejder nu på at forlænge hans kontrakt.