Lionel Messi og hans repræsentanter har fået nok af Joan Laporta, og har derfor bedt præsidenten om at tie stille.

Siden Lionel Messi forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain, har han flere gang været et samtaleemne for Barcelona-præsident Joan Laporta.

LÆS OGSÅ: Real Madrid nærmer sig aftale med fransk stjerne

Dette har medført, at præsidenten flere gange har udtalt sig mere eller mindre negativt om den argentinske stjerne.

For nylig gjorde han det igen, da han i et interview med L’Esportiu insinuerede, at det var et lukrativt tilbud fra den franske klub, der lokkede Lionel Messi væk.

Nu skriver spanske SPORT, at ikke blot Lionel Messi selv, men også dem omkring ham, herunder hans far, Jorge Messi, har fået nok af de udtalelser som Joan Laporta er kommet med.

Faktisk er det ikke først nu, at det er begyndt at forholde sig sådan. Derimod lyder det fra Cadena SER, at det har været tilfældet i et stykke tid.

For et par måneder siden ringede Jorge Messi nemlig til Joan Laporta med det formål, at han pænt, men bestemt ville forklare ham, at han skulle stoppe med at tale om den tidligere Barcelona-spiller.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard vil ikke slippe ham: Barcelona vil hente Aston Villa-profil

Tilsyneladende er det dog ikke noget, der har hjulpet det store, for det er kun et par dage siden, at den spanske klubpræsident sidst udtalte sig om Messi og hans situation i PSG.