Danske Martin Braithwaite er fortsat Barcelona-spiller, men ifølge Mundo Deportivo forlader han klubben til sommer.

I januars transfervindue hentede Barcelona nye kræfter til offensiven. Det har fået konsekvenser for Martin Braithwaite, der er faldet ned i hierarkiet under Xavi.

LÆS OGSÅ: Arbejder på engelskkundskaber: Ten Hag vil til Premier League-klub

Efter spillere som Ferran Torres, Adama Traore og Pierre-Emerick Aubameyang er blevet hentet til Barcelona, har danskerens spilletid derfor været meget begrænset.

Han startede 2021/22-sæsonen ud på pragtfuld vis, men endte med at pådrage sig en skade. Denne skade er han ovre, men spilletiden lader dog fortsat vente på sig for Braithwaite.

Et tydeligt bevis på, at han bestemt ikke er en favorit under Xavi, var da Memphis Depay fik spilletid fremfor Braithwaite i sin første kamp retur efter en skade.

Ifølge Mundo Deportivo står det derfor meget klart, at Martin Braithwaite ikke har nogen fremtid i Barcelona, og at han med al sandsynlighed forlader klubben til sommer.

Der har tidligere været interesse fra Premier League, men det vides ikke, om den 30-årige danske angriber fortsat er på radaren i den bedste engelske række.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tilbyder Haaland kontrakt i milliardklassen

Under alle omstændigheder forventer Mundo Deportivo dog, at Barcelona vil forsøge at sælge Braithwaite til sommer. Der har desuden været forlydender om, at de også vil forsøge at sælge Memphis Depay.